Vitamin Well indgår samarbejde med SOS Børnebyerne og ”Remee&Friends”

Vitamin Well har valgt at støtte Remee Jackmans SOS-projekter, Remee&Friends, med 40.000 kroner. Dette blev offentliggjort d. 23. oktober til Remee&Friends’ fundraising arrangement på natklubben, ZEN, som havde til formål at indsamle midler til SOS Børnebyen i Nairobi, Kenya. 

SOS Børnebyerne er en af verdens største private humanitære børneorganisationer. Organisationen arbejder på at sikre forældreløse og udsatte børn et hjem og en tryg opvækst i en familie.

Som ambassadør for SOS Børnebyerne fokuserer Remee på at styrke børnenes talentudvikling, selvværd og selvtillid. Remee&Friends-initiativet har blandt andet sørget for en musikskole med instrumenter og en musiklærer. Fremtidige projekter omhandler renovering af en fodboldbane, modernisering af et bibliotek og uddannelse til mere end 2.000 unge i Nairobi. Alt dette indgår som en del af Remees 5 projekter, der omfatter sport, musik, bibliotek, teknisk skole og mobile toiletter.

Hos Vitamin Well Danmark er vi glade for at kunne bidrage positivt til projektet og, i samarbejde med Remee&Friends og SOS Børnebyerne, hjælpe med at gøre en aktiv indsats for de mange udsatte børn i Nairobi, Kenya.

Partnerskabschef i SOS Børnebyerne, Rune Sandholt, udtaler;

“Vi er utroligt glade for Vitamin Wells støtte. Med den flotte donation er de med til at gøre en stor forskel for mange udsatte børn i Nairobi i Kenya”.

Vitamin Well som hovedsponsor ved Guldtuben 2015

Vitamin Well er stolt over at kunne være med til at præsentere årets Guldtuben Award Show, som finder sted på Bremen Teater d. 1. august 2015.
Vitamin Well er nordisk hovedsponsor og vil endnu en gang sætte sit tydelige præg på dette store event.

Splay Networks er Nordens største YouTube-netværk og hylder for første gang i år tidens største danske YouTube-stjerner med et brag af en gallafest.
Komiker Anders Fjelsted vil sammen med blogger og YouTube-stjerne Johanne Kohlmetz styre aftenens show, og kendte stjerner som Sofie Linde, Joakim Ingversen og Bubber vil stå for prisoverrækkelserne i de 11 kategorier.
Hele showet bliver live-streamet via Splay Danmarks Youtube-kanal. Du kan se de nominerede samt afgive din stemme på https://www.guldtuben.dk/

Criterium Vitamin Well Copenhagen 2015

Lørdag d. 20. juni kl. 13.00 – 22.00 præsenterer Vitamin Well for første gang Criterium Vitamin Well Copenhagen 2015 lige midt i København.

Cykelløbet er årets største criterium-løb med over 500 deltagere i både licens- og motionsklassen.

Et criterium er kendetegnet ved at være et gadeløb på en rundstrækning, og de mange professionelle og motionister vil have både start og mål på toppen af Valby Bakke. Der er altså lagt op til et intenst løb med masser af højdemeter.

Vitamin Well Upgrade-tour

Vitamin Well har netop afsluttet dette års Upgrade-tour. Vitamin Well-teamet besøgte 30 locations i 13 af landets største byer, hvor hele Danmark fik lov til at smage de 9 varianter af vitamindrikken.

Omdrejningspunktet for touren har været lanceringen af Vitamin Well Upgrade, der er udviklet i samarbejde med den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimović, som i 2014 blev udnævnt til ambassadør for Vitamin Well.

For at promovere den nye Upgrade-variant indeholdt touren en aktiveringsdel i form af træningsredskabet M-station Talent fra Munin Sports. Her var det muligt for børn og unge at prøve kræfter med egne fodboldfærdigheder i forsøget på at vinde en flaske Vitamin Well Upgrade. Samtidig kunne man via de sociale medier vinde sin helt egen M-station samt et halvt års forbrug af Vitamin Well.

Touren har desuden fungeret som en optakt til den ultimative forbrugerkonkurrence på de sociale medier, hvor man, ved at dele sin bedste opgradering, har mulighed for at vinde et personligt møde med Zlatan samt at overvære en af hans fodboldkampe. Konkurrencen slutter d. 30. juni – se mere på vitaminwell.dk/upgradelikezlatan

Vind et møde med Zlatan!

Deltag i konkurrencen og få chancen for at vinde en rejse hvor du møder Zlatan personligt og ser ham spille. Læs alt om hvordan du deltager i konkurrencen her.

 

Zlatan lancerer sin egen drik – Vitamin Well Upgrade

Zlatan Ibrahimović har været ambassadør for den svenske vitamindrik, Vitamin Well, siden december 2014. Han lancerer nu sin helt egen drik; Vitamin Well Upgrade med en frisk smag af citron og kaktus.
– At være nummer et handler om konstant at opgradere sig selv. Altid at stræbe efter at blive lidt bedre og at tro på sig selv. Ligesom jeg gør, udtaler Zlatan Ibrahimović.

– At udvikle Vitamin Well Upgrade i samarbejde med Zlatan har været super spændende. Han har været meget involveret i alt fra navnet, smagen og funktionen til etiketten på flasken, siger Jonas Pettersson, Direktør for Vitamin Well.

Vitamin Well Upgrade indeholder blandt andet B-vitaminer og vitamin D. Vitamin Well Upgrade bliver lanceret på det danske marked d. 13. april og kommer til at koste 23 kr. Vitamin Well Upgrade vil være en del af brandets eksisterende produktlinje, bestående af drikke beriget med forskellige former for vitaminer samt frugt- og urteekstrakter.

 

Zlatans foretrukne valg af drikke: Svenske Vitamin Well

Zlatan Ibrahimovic er den nye ambassadør for den svenske drik, Vitamin Well. Vitamin Well blev lanceret i 2008 og er en ægte succeshistorie. Zlatan har selv været fan af drikkene i lang tid og har fulgt udviklingen af det svenske selskab med stor interesse.  

Vitamin Well og Zlatan har indgået et samarbejde, hvor Zlatan Ibrahimovic vil fungere som ambassadør for brandet i Europa. Vitamin Well er et svensk selskab, hvor alt fra udvikling til produktion foregår i Sverige. Formålet med Zlatan som ambassadør er at nå det internationale marked i samarbejde med en person, der har et af verdens største og mest magtfulde brands i sportsverdenen.

– Vi er naturligvis glade for at have Zlatan på vores hold. Vitamin Wells svenske oprindelse er noget vi er meget stolte af, og hvad er bedre end at arbejde sammen med en svensk levende legende som Zlatan Ibrahimovic. Det faktum at han også har en urban, smart og sund profil gør samarbejdet endnu mere indlysende, siger Jonas Pettersson, administrerende direktør for Vitamin Well.

Partnerskabet bliver annonceret i december, hvor Vitamin Well og Zlatan vil indgå i flere aktiviteter sammen henover 2015.

– Det bliver virkelig spændende at arbejde sammen med Vitamin Well-holdet. At hjælpe en ung fremstormende – og frem for alt – svensk virksomhed ud i verden føles som den rigtige udfordring for mig, siger Zlatan Ibrahimovic.

 

Sommerens Limited Edition Hydrate er kommet for at blive

Som en sommernyhed lancerede Vitamin Well tidligere på året en Limited Edition Hydrate, der siden juni i år har været at finde i landets butikker. På grund af den gode modtagelse og store efterspørgsel, er det nu officielt, at Hydrate bliver en fast del af Vitamin Well-sortimentet.

Hydrate smager af rabarber/jordbær og indeholder blandt andet C-vitamin, B-vitamin og Biotin.

Vitamin Well Hydrate vil fortsat være at finde hos vores forhandlere.