Vitamin Well indgår samarbejde med prominent DJ og influencer

Vitamin Well Danmark har længe været på udkig efter den helt rette profil til at repræsentere brandet indenfor lifestyle og mode. Brand Manager, Nicholas Buch, har da også svært ved at skjule begejstringen over aftalen og udtrykker følgende;

– Emilie er en moderne kvinde af mange talenter, som personificerer de værdier, vi ligeledes hylder som brand. Vi har et ønske om at bidrage og supportere Emilie i hendes travle hverdag, som byder på alt fra spillejobs, photoshoots og træning. Ydermere glæder vi os til at søsætte vores første projekt sammen under Copenhagen Fashion Week i august.

Emilie Lilja udtrykker ligeledes begejstring over samarbejdet;

– Jeg er glad og spændt på endelig, at måtte afsløre mit samarbejde med Vitamin Well Danmark, som byder på nogle virkelig fede projekter det kommende år. Vitamin Well er et brand som passer perfekt til mig og min hverdag. Produkterne er supergode at have med på farten og så bruger jeg dem også før og efter min træning.

Vitamin Well Danmark og Emilie Lilja skal i første omgang afholde en eksklusiv modefest til Copenhagen Fashion Week, som bliver annonceret i den nærmeste fremtid.

NYHED – med koffein

Vitamin Well udvider nu sit sortiment med en helt ny smag – Vitamin Well Prepare. Med koffein, vitaminer og en frisk smag af passionsfrugt er det en tiltrængt nyhed i vintermørket.

Midt i årets mørkeste periode lancerer Vitamin Well en ny tørstslukker til sin populære originalserie af vitaminberigede drikke. Vitamin Well Prepare indeholder vitamin C og D, som bidrager til immunforsvarets normale funktion. Den indeholder også koffein (15 mg / 100 ml) for øget årvågenhed og B12 for at reducere træthed og udmattelse. Perfekt til træningen eller hvis du har brug for lidt ekstra energi i hverdagen.

Vitamin Well Prepare vil være tilgængelig i handlen fra uge 4.

Vitamin Well indgår samarbejde med SOS Børnebyerne og ”Remee&Friends”

Vitamin Well har valgt at støtte Remee Jackmans SOS-projekter, Remee&Friends, med 40.000 kroner. Dette blev offentliggjort d. 23. oktober til Remee&Friends’ fundraising arrangement på natklubben, ZEN, som havde til formål at indsamle midler til SOS Børnebyen i Nairobi, Kenya. 

SOS Børnebyerne er en af verdens største private humanitære børneorganisationer. Organisationen arbejder på at sikre forældreløse og udsatte børn et hjem og en tryg opvækst i en familie.

Som ambassadør for SOS Børnebyerne fokuserer Remee på at styrke børnenes talentudvikling, selvværd og selvtillid. Remee&Friends-initiativet har blandt andet sørget for en musikskole med instrumenter og en musiklærer. Fremtidige projekter omhandler renovering af en fodboldbane, modernisering af et bibliotek og uddannelse til mere end 2.000 unge i Nairobi. Alt dette indgår som en del af Remees 5 projekter, der omfatter sport, musik, bibliotek, teknisk skole og mobile toiletter.

Hos Vitamin Well Danmark er vi glade for at kunne bidrage positivt til projektet og, i samarbejde med Remee&Friends og SOS Børnebyerne, hjælpe med at gøre en aktiv indsats for de mange udsatte børn i Nairobi, Kenya.

Partnerskabschef i SOS Børnebyerne, Rune Sandholt, udtaler;

“Vi er utroligt glade for Vitamin Wells støtte. Med den flotte donation er de med til at gøre en stor forskel for mange udsatte børn i Nairobi i Kenya”.

Vitamin Well som hovedsponsor ved Guldtuben 2015

Vitamin Well er stolt over at kunne være med til at præsentere årets Guldtuben Award Show, som finder sted på Bremen Teater d. 1. august 2015.
Vitamin Well er nordisk hovedsponsor og vil endnu en gang sætte sit tydelige præg på dette store event.

Splay Networks er Nordens største YouTube-netværk og hylder for første gang i år tidens største danske YouTube-stjerner med et brag af en gallafest.
Komiker Anders Fjelsted vil sammen med blogger og YouTube-stjerne Johanne Kohlmetz styre aftenens show, og kendte stjerner som Sofie Linde, Joakim Ingversen og Bubber vil stå for prisoverrækkelserne i de 11 kategorier.
Hele showet bliver live-streamet via Splay Danmarks Youtube-kanal. Du kan se de nominerede samt afgive din stemme på https://www.guldtuben.dk/

Criterium Vitamin Well Copenhagen 2015

Lørdag d. 20. juni kl. 13.00 – 22.00 præsenterer Vitamin Well for første gang Criterium Vitamin Well Copenhagen 2015 lige midt i København.

Cykelløbet er årets største criterium-løb med over 500 deltagere i både licens- og motionsklassen.

Et criterium er kendetegnet ved at være et gadeløb på en rundstrækning, og de mange professionelle og motionister vil have både start og mål på toppen af Valby Bakke. Der er altså lagt op til et intenst løb med masser af højdemeter.

Vitamin Well Upgrade-tour

Vitamin Well har netop afsluttet dette års Upgrade-tour. Vitamin Well-teamet besøgte 30 locations i 13 af landets største byer, hvor hele Danmark fik lov til at smage de 9 varianter af vitamindrikken.

Omdrejningspunktet for touren har været lanceringen af Vitamin Well Upgrade, der er udviklet i samarbejde med den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimović, som i 2014 blev udnævnt til ambassadør for Vitamin Well.

For at promovere den nye Upgrade-variant indeholdt touren en aktiveringsdel i form af træningsredskabet M-station Talent fra Munin Sports. Her var det muligt for børn og unge at prøve kræfter med egne fodboldfærdigheder i forsøget på at vinde en flaske Vitamin Well Upgrade. Samtidig kunne man via de sociale medier vinde sin helt egen M-station samt et halvt års forbrug af Vitamin Well.

Touren har desuden fungeret som en optakt til den ultimative forbrugerkonkurrence på de sociale medier, hvor man, ved at dele sin bedste opgradering, har mulighed for at vinde et personligt møde med Zlatan samt at overvære en af hans fodboldkampe. Konkurrencen slutter d. 30. juni – se mere på vitaminwell.dk/upgradelikezlatan

Sommerens Limited Edition Hydrate er kommet for at blive

Som en sommernyhed lancerede Vitamin Well tidligere på året en Limited Edition Hydrate, der siden juni i år har været at finde i landets butikker. På grund af den gode modtagelse og store efterspørgsel, er det nu officielt, at Hydrate bliver en fast del af Vitamin Well-sortimentet.

Hydrate smager af rabarber/jordbær og indeholder blandt andet C-vitamin, B-vitamin og Biotin.

Vitamin Well Hydrate vil fortsat være at finde hos vores forhandlere.